Bahan Tambahan Pangan (Kajian Buku)
DOI:
https://doi.org/10.24002/biota.v13i1.2624Abstract
Perkembangan yang pesat di bidang industri makanan telah membuat Wisnu Cahyadi membuat edisi baru dari buku Bahan Tambahan Pangan. Buku ini merupakan upaya peningkatan buku sebelumnya (edisi pertama). Pada buku edisi kedua ini ada beberapa kata yang direvisi dan penambahan materi baru, khususnya pada lampiran, yaitu tentang Persyaratan Penggunaan Bahan Tambahan Pangan Pemanis Buatan dalam Produk Pangan. Kelebihan buku ini adalah tidak hanya menjelaskan tentang bagaimana cara penggunaan dan persyaratan bahan tambahan pangan, tetapi mencakup analisis dan aspek kesehatan.Downloads
Published
01-02-2009
How to Cite
Pranata, F. S. (2009). Bahan Tambahan Pangan (Kajian Buku). Biota : Jurnal Ilmiah Ilmu-Ilmu Hayati, 13(1), 53–54. https://doi.org/10.24002/biota.v13i1.2624
Issue
Section
Articles
License
Authors who publish with Biota : Jurnal Ilmiah Ilmu-Ilmu Hayati agree to the following terms:
- Authors retain copyright and grant the Biota : Jurnal Ilmiah Ilmu-Ilmu Hayati right of first publication. Licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License that allows others to share the work with an acknowledgment of the work's authorship and initial publication in this journal.
- Authors are able to enter into separate, additional contractual arrangements for the non-exclusive distribution of the journal's published version of the work (e.g., post it to an institutional repository or publish it in a book), with an acknowledgment of its initial publication in Biota : Jurnal Ilmiah Ilmu-Ilmu Hayati, and as long as Author is not used for commercial purposes.